| Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Recepty doma | Email šablony | EET Účtenky | Formuláře na PC | FormOffice | Omalovánky | Pletení | Domácí účto | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Rybář | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Ryby Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Grilovaný losos s peč. kaší a přelitý holand.omáčk

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:45
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1572x / 3x
Přidáno/změněno: 27.9.2016
Kategorie: - Maso - Ryby - Sladkovodní - Losos
- Tepelně úpravená jídla - Omáčky teplé
- Tepelně úpravená jídla - Rošt - gril

Inredience:

4 porce(steaky) lososa
na pečenou bramborovou kaši:
brambory
mléko
máslo
sůl
zbylé bílky z holandské omáčky
na holandskou omáčku:
175 g másla
45 ml vývaru,lze přidat i bílé víno
3 žloutky
1/2 citrónu
špetka soli a bílého pepře



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Holandská omáčka:
1)Přepustíme máslo. Jedna varianta spočívá v rozpuštění másla při střední teplotě do doby, než se na povrchu utvoří pěna, kterou sebereme lžící. Nádobu s máslem sundáme ze sporáku a mícháme do doby až je máslo vlažné.
Při druhém způsobu máslo rozpustíme na velmi mírném ohni, sebereme čistý tuk a zbytek zužitkujeme pro jiný účel.
2)V malé těžké pánvi (lépe udržuje stálou teplotu), nebo rendlíku, šleháme žloutky s vývarem, mírně osolíme a okořeníme bílým pepřem a šleháme do řádného vyšlehání pěny, které se projeví výrazně světlejší změnou barvy.
3)Nádobu vložíme nad horkou vodní lázeň, zkušenější mohou šlehat přímo na plotně. Šleháme asi 3 minuty, nebo do doby, až je směs po vytažení metličky pevná a na jejím povrchu se vytváří po dobu 5 vteřin vlnky.
4)Vezmeme rendlík (z tepla) a za stálého promíchávání přiléváme teplé přepuštěné máslo, až docílíme hustoty omáčky. Případné nečistoty z másla necháme na dně nádoby.
5)Vmícháme citrónovou šťávu, případně dochutíme solí a pepřem. Konzistence holandské omáčky by měla být dostatečně jemná a samovolně stékat ze lžíce. Pokud je omáčka hustá, přidejte trochu vody, vývaru, nebo citrónové šťávy.
Pečená kaše:
Bramborovou kaši uděláme běžným způsobem,jen malinko řidší a velmi jemnou-hebkou.Poté vmícháme sníh a dáme péci při normální teplotě 180st. na 15-20min dokud se nevytvoří zlatavá kůrčička.
Steaky z lososa:
lososa stačí jemně zakápnout citrónem a osolit,poté ugrilujeme nebo pozvolna upečeme na pánvi s olivovým olejem

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Grilovaný losos s peč. kaší a přelitý holand.omáčk:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Ryby
Filé po čínsku 18.10.
Plněný pangas 10.11.
Pstruh na domácí způsob 10.11.
Pstruh s houbami v alobalu 10.11.
Mrkvové placičky s pangasiusem 24.10.
Pangasius s krkovicí v alobalu 24.10.
Steaky z lososa 14.08.
Zapečené rybí filety s kysaným zelím 14.08.
Pstruh s překvapením 13.12.
Grilovaný pstruh v alobalu s brambůrky 26.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0929s norob)