| 
 
  | 
    |  | Kategorie receptů |  |  
    |  |  
 
  | 
    |  | Recepty na email |  |  
    |  |  
 
 
 
  | 
    |  | Doporučujeme |  |  
    | 
 |  
 
  | 
    |  | Reklama |  |  
    | 
 |  
 | 
  |  |  
    |  
 
         
         | SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře.
  více informací>> | Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy
  více informací >> |  
 | 
  
    |  | Recept na Gnocchi s hovězím ragú |  |  |  |  | 
 Postup přípravy:
 V tlakovém hrnci orestujte na oleji nadrobno nakrájenou zeleninu a na kousky nakrájené maso. Osolte, opepřete, přidejte bobkový list, lžičku rajčatového protlaku ve dvou naběračkách zeleninového vývaru a přilejte 3 dcl červeného vína. Zavřete tlakový hrnec a vařte 40 minut od prvního hvizdu. V hrnci s vařící vodou uvařte gnocchi a sceďte je. Smíchejte je s připravenou směsí, posypejte parmezánem a ještě horké podávejte. 
 
  |  | Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Gnocchi s hovězím ragú, zkopírujte si následující kód: |  |  
  |  | | <a href="http://www.varimerecepty.cz/gnocchi-s-hovezim-ragu">Recept: Gnocchi s hovězím ragú</a> | 
 |  |  
  |  |  |  | 
 
  Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Gnocchi s hovězím ragú:
 
 
  
 
         
         | Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy
  více informací >> | FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software
  více informací >> |  |  
 | 
  | 
    |  | Nové-upravené recepty |  |  |  
    | Těstoviny |  
 
  | 
    |  | Reklama |  |  
    |  |  
 
  | 
    |  | Ostaní |  |  
    |  |  
 |