| Recepty doma | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Domácí účto | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Rybář | Email šablony | Hromadné emaily | Pletení | DWN.cz | Omalovánky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Drůbež > Kachna Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Recept na Galantina z kachny

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 02:45
Počet porcí: 6
Autor:
Zobrazeno/týden: 7477x / 7x
Přidáno/změněno: 4.8.2010
Kategorie: - Maso - Drůbež - Kachna
- Maso - Upravená masa - Nádivky
- Příprava pokrmů - Oběd

Inredience:

kachna
4 řízky
1/4 kg jater
salám nebo párek
1 cibule
2 vejce
mandle
vegeta
sůl
kmín,koření dle chuti
mléko
olej



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Kachnu vykostíme a podle potřeby či zvyku nasolíme a necháme naležet (1 den předem).
Nádivka:
V mléce namočíme na kolečka nakrájené rohlíky,spaříme oloupeme a na kousky nakrájíme mandle.Na oleji či másle můžeme (ale nemusíme) opražit cibuli a najemno pokrájený salám či párek.Přidáme 1/4 kg vepřových (lépe drůbežích) jater a krátce je orestujeme.Smícháme s rozmočenými rohlíky,přidáme asi 2 vejce (i víc),mandličky a dochutíme vegetou a kořením dle chuti a libosti.Kačenu vycpeme několika řízky-nádivku-opět řízky.Pečlivě zašijeme bavlnkou.Pečeme asi 2 hodiny i více.Podle chuti ji můžeme celou posypat kmínem.
Je lepší,když je přikrytá a občas ji podlijeme vodou,aby se nepřipekla.Krájíme na kolečka.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Galantina z kachny:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Kachna
Kachna na zelí s chlupatými knedlíky 28.04.
Dušená kachna a´la Marcos 07.02.
Kachna na zelí 06.11.
Kachna téměř bez práce 26.09.
Kachna plněná bůčkovou nádivkou 26.09.
Kachna po provensalsku 02.09.
Kachna na fících 24.05.
Pečená kachna s jablkem 01.09.
Přírodní divoká kachna 15.08.
Kachna s medovou hořčicí 15.08.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0709s norob)