| Hromadné emaily | Formuláře na PC | Domácí účto | DWN.cz | EET Účtenky | Recepty doma | Pletení | Omalovánky | Snadné hubnutí | Rybář | Zbrojní průkaz | Email šablony | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Vnitřnosti > Játra Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Recept na Frenštátský fojt

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:00
Počet porcí: 10
Autor:
Zobrazeno/týden: 2673x / 5x
Přidáno/změněno: 19.10.2014
Kategorie: - Maso - Vepřové maso - Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
- Maso - Vnitřnosti - Játra
- Tepelně úpravená jídla - Pečené maso

Inredience:

vepřová plec b.k. 1000g
vepřová játra 500g
cibule 200g
olej stolní 300g
vepřová bránice 300g
pepř mletý 2g
kmín 10g
česnek 30g
voda 300g
sůl 30g



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Maso z vepřové plece umeleme, přidáme koření, česnek, cibuli osmaženou na skleněno, vodu a vše řádně zamícháme. Z vepřových jater nakrájíme hranolky, které na tuku opečeme. Opečené hranolky jater obalujeme sekanou směsí,zabalíme do připravených čtverečků bránice. Takto připravené fojty uložíme na pekáč a dáme péct do trouby. Hotové fojty podléváme výpekem.

Váha jedné porce je 150g, z toho 100g masa.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Frenštátský fojt:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Játra
Játra v kečupové omáčce 18.10.
Játra na pivě 24.10.
Ďábelská játra 04.10.
Staročeská jehla 25.07.
Kyjevské řízky 18.07.
Kuřecí játra na jalovci 08.07.
Kuřecí játra Jirka 24.11.
Benátská játra 28.12.
Těstoviny s drůbežími játry 15.12.
Drůbeží játra na židovský zoůsob 09.06.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0864s norob)