Hromadné emaily | Rybář | Pletení | Domácí účto | Snadné hubnutí | DWN.cz | Omalovánky | Email šablony | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Formuláře na PC | FormOffice | Recepty doma | Formuláře ZDARMA |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Příprava pokrmů Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme
Rybar - profi záznamník
FitLinie - zhubnou, zesílit
Hromadná pošta
FormOffice - data, tisk, přehledy
VeseleHry.cz
Formix SE - tisk formulářů
Recepty doma - zdarma
HomePack3000 - PC doma
Pletení pro radost
Software for you...
Pletené oděvy



recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Francouzké brambory

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 22591x / 24x
Přidáno/změněno: 12.9.2009
Kategorie: - Maso - Uzeniny
- Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy
- Zelenina - Brambory
- Příprava pokrmů - Oběd

Inredience:

syrové brambory
vejce
uzenina ( uzené maso nebo měkký salám)
sůl
pepř
olej



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Olejem vytřeme pekáč potom na dno pokládáme na plátky nakrájené brambory.Další vrstvu tvoří pokladená uzenina Potom další vrstva bramborů.Toto zalijeme rošlehanými vejci a tak pokračujeme až do naplnění pekáče. Dáme péci do trouby asi na 1 hod.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Francouzké brambory:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Top recepty RSS - Nejsledovanější recepty
Příprava pokrmů
Palačinky
Katův šleh
Svíčková na smetaně od Davida
Bramboráky
Sekaná
Buřty v černém pivu
Houbová smaženice
Pečené kančí maso s česnekem
Naložené maso
Bitky po kozácku

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Příprava pokrmů
Zapékánky 06.11.
Jednoduchá topinková večeře 06.11.
Rozverné půlky housky 25.10.
Bramborové knedlíky s vejci 25.10.
15 nakládaných hermelínů 25.10.
Chlebíčková veka 14.10.
Tábornický dlabanec 14.10.
Carpaccio clasico 11.10.
Sýrový toast 11.10.
Toust se šunkou a sýrem 11.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:


reklama
Copyright © 2018. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (4.5898s norob)