![reklama](img/reklama.jpg)
|
Recept na Filé Djulbastia
|
|
![soft_detail_big.jpg](img/soft_detail_big.jpg) |
| |
Postup přípravy:Tenké plátky mäsa potrieme horčicou a hodinu necháme marinovať v čistom oleji. Potom dáme na panvicu ( lepší je kastról) a prudko opečieme z oboch strán. Vyberieme, do výpeku pridáme máličko vody, ostatnú horčicu, zaprášime múkou, vymiešame a vložíme mäso. Dusíme do mäkka.
Podávame s hranolkami, oblohou a tatarskou omáčkou
Obloha
Hrášok, kukuricu opražíme-podusíme každé osobitne.
Cibuľová slama: ošúpanú cibuľu nakrájame na tenké
kolieska, rozoberieme na jednotlivé krúžky a vložíme do rozpáleného oleja. Keď začína byť zlatistá rýchlo vyberieme. Bude chrumkavá a vyzerá ako slama.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Filé Djulbastia, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/file-djulbastia">Recept: Filé Djulbastia</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Filé Djulbastia:
![reklama](img/reklama.jpg)
|