| EET Účtenky | Snadné hubnutí | Email šablony | DWN.cz | Omalovánky | FormOffice | Domácí účto | Recepty doma | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Pletení | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | MojeUnikovka.cz | Zbrojní průkaz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Příprava pokrmů > Oběd Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Fazole v čili omáčce

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:30
Počet porcí: 6
Autor:
Zobrazeno/týden: 7098x / 3x
Přidáno/změněno: 7.6.2009
Kategorie: - Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy
- Zelenina - Luštěniny - Fazole
- Příprava pokrmů - Oběd

Inredience:

1 balíček barevných fazolí (nebo kozerva)
1/2-3 lžičky čili - podle chuti
1 rájský protlak
1 masox
1 cibule
tuk (olej)
cukr
jíška (nebo hladká mouka s vodou)



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Fozole namočíme přes noc a v téže vodě uvaříme doměka,nebo použijeme konzervované.
Na tuku zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme čili a rajský protlak. Krátce osmahneme a zalijeme částí vývaru z fazolí a horkou vodou, přidáme masox. Dochutíme cukrem a povaříme do změknutí cibule. Zahustíme jíškou nebo hladkou moukou rozkvrdlanou ve vodě (jíška dává lepší chuť),přidáme uvařené fazole a povaříme, dochutíme.
Je to velice pikantní pokrm, který podáváme s chlebem popřípadě zeleninovým salátem.Lapší chuť dosáhne pokrm po odležení (fazole pojmou omačku a mají tím lepší chuť).

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Fazole v čili omáčce:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Oběd
Králik na smetaně 18.10.
Obědový pekáč 24.10.
Drůbeží polévka s nudličkami 13.12.
Kančí se šípkovou omáčkou 28.12.
Bramborové knedlíky s masovou náplní 09.06.
Kachna na zelí s chlupatými knedlíky 28.04.
Staročeské roštěnky 05.09.
Hov. uzený jazyk s hráškem na másle, brambor 21.08.
Zdělávaný králík 21.07.
Zajíc na paprice 06.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2025. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0573s norob)