| Hromadné emaily | Domácí účto | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Omalovánky | DWN.cz | Pletení | Email šablony | Formuláře na PC | Rybář | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | FormOffice | Snadné hubnutí |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Polévky > Zahuštěné > Houbové Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Recept na Falešné kyselo

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:30
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 3581x / 4x
Přidáno/změněno: 5.9.2012
Kategorie: - Polévky - Zahuštěné - Houbové

Inredience:

tři větší brambory
hrst sušených hub
pět vajec
jedna malá cibule
rostlinný olej
hovězí bujón
lžíce másla
pepř,sůl,celý kmín
ocet



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

dáme vařit asi dva litry vody, do vody nakrájíme olopané brambory na malé kostičky,přidáme jeden hovězí bujón,hrst sušených hub,pepř asi tak na špičku nože,špetku soli,špetku celého kmínu a necháme vařit.
Mezitím si na troše rostlinného oleje osmahneme mírně do zlatova jemně nakrájenou cibulku. Když je hotová nalijeme na ni asi pět rozmíchaných vajec a na mírnem plameni za stálého míchání připravíme takto míchaná vajíčka.¨Pozor - nechat spíše mírně nedodělaná !
Umíchaná vejce rozkvedláme do polévky tak aby v ní plavaly jemné kousky.
Polévku odstavíme a těsně před vypnutím přelijeme asi lžící do tmava přepáleného másla.
Dochutíme několika polévkovými lžícemi octa.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Falešné kyselo:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Houbové
Myslivecká latina - polévka 26.10.
Sladko-kyselá polévka s kuřecím masem 08.07.
"Dršťková" polévka z hub 24.11.
Houbová polévka s krupkami 23.01.
Kyselo od Romana 15.12.
Polévka od Terezy 07.02.
Polévka z hlívy ústřičné II. 26.09.
Babiččina kulajda 27.08.
Kulajda s houbami od Evy 08.11.
Bedlová polévka 15.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.073s norob)