| Omalovánky | Domácí účto | EET Účtenky | Hromadné emaily | Pletení | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Email šablony | Počítej Kalorie | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Rybář | DWN.cz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Dušené pokrmy Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Recept na Dušené hovězí na houbách a mrkvi

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:30
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 2458x / 3x
Přidáno/změněno: 4.7.2017
Kategorie: - Maso - Hovězí maso - Přední
- Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy
- Zelenina - Kořenová - Mrkev
- Houby - Houby míchané

Inredience:

hovězí přední 0,5kg
hrst sušených hub
4 ks mrkev
jedna malá cibule
3 lžíce st.oleje
2 lžičky vegeta(podravka...)4 špetky pepře
špetka kmínu a lžička cukru a lžíce plnotučné hořčice
vývar na podlévání
2 lžíce hl.mouky na na zahuštění



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Olej dáme do kastrolu,maso nakrájíme na 4 plátky a naklepeme,potřeme hořčicí a posypeme lehce peřem.Zprutka je necháme na ropáleném oleji zatáhnout.Jemně nakrájenou oloupanou cibulku dáme do kastrolu zpěnit(i s masem).Sušené houby,které jsme močily namočené ve 2dcl teplé vodě i s vodou vlejeme do kastrolu,přidáme 4 oloupané na hrubo nastrouhané mrkve.Přivedeme k varu.
Ochutíme Vegetou(...)špetkou kmínu a lžičkou cukru.
Za mírného varu dolíváme vývarem a dusíme za občasného míchání do měka asi 1hod.(Podléváme tak obychom po zahuštění měli maso v hustější šťávě přiměřeného množství k masu na 4 porce)Maso vyjmeme na talíř.Šťávu v kastrole pak opatrně zahustíme dvěma lžícemi hl.mouky zakvedlanými do 1,5 dcl studené vody.Cca 10minut povaříme vzniklou omáčku za mírného míchání.Po té vložíme maso z talíře do hrnce aby se prohřálo.

Jako přílohu můžeme podávat vařenou rýži,vařený brambor nebo bramborový knedlík.

pozn.:lze použít i čerstvé houby,nesolit Vegeta je slaná!

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Dušené hovězí na houbách a mrkvi:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Dušené pokrmy
Dušené fazolové lusky 18.10.
Slepice dušená na majoránce s brambory 18.10.
Myslivecká kančí kýta 18.10.
Kuřecí maso v kečupové marinádě 18.10.
Králik na smetaně 18.10.
Špekáčky na vínu 10.11.
Špagety fazolkami v jogurtu 10.11.
Kuřecí srdíčka 10.11.
Hodně zeleninová svíčková 10.11.
Rizoto s landšmítem 10.11.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (1.4501s norob)