| EET Účtenky | FormOffice | Pletení | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Recepty doma | Počítej Kalorie | Omalovánky | Domácí účto | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Rybář | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Mléko > Sýry Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Recept na Domácí sýr z tvarohu

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:30
Počet porcí: 2
Autor:
Zobrazeno/týden: 1152x / 3x
Přidáno/změněno: 18.9.2016
Kategorie: - Mléko - Sýry
- Mléko - Tvaroh

Inredience:

čtvrt kg tvrdého tvarohu
sůl
kmín
sladká paprika
100g až 150g másla
1 vejce



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

1/4 kg tvrdého tvarohu nakrájíme na tenké plátky nebo nastrouháme na širší nudličky do připravené mísy, osolíme pak přidáme kmín a papriku dle vlastní chuti. Mísu zakryjeme a tvaroh necháme několik dní ustarat. Doba ustarání je různá v závislosti na teplotě prostředí a jakosti tvarohu. Stav správného ustarání nám prozradí výrazná vůně. Denně však kontrolujeme a promícháme, aby tvaroh nenapadla plíseň. Po ustarání rozpustíme na vyšší pánvi 100g až 150 g másla a přidáme uleželý tvaroh, který se za stálého míchání rozpustí. Do této hmoty zamícháme jedno celé syrové vejce a necháme přejít mírným varem. Vařený sýr nalijeme na hluboký talíř nebo nějaké malé formy a necháme vychladnout. Po vyjmutí z formy nakrájíme a podáváme.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Domácí sýr z tvarohu:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Sýry
Sýrové trubičky z listového těsta 18.10.
Tousty se šunkovou pomazánkou 18.10.
Kuřecí prsa na nivě 10.11.
Zdravý desert tousty s cottage sýrem 10.11.
Tofu pyré / omáčka 24.10.
Tofu praženice 24.10.
Květák se sýrem II. 24.10.
Nakládaný zrající sýr 13.12.
Špagety s bazalkovým krémem 13.12.
Špagety s kozím sýrem 26.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0787s norob)