| Omalovánky | Recepty doma | Pletení | Rybář | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | FormOffice | Formuláře na PC | Email šablony |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Vnitřnosti Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Domácí paštika 2

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 3000x / 5x
Přidáno/změněno: 22.7.2015
Kategorie: - Maso - Vepřové maso - Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
- Maso - Upravená masa - Paštiky
- Maso - Vnitřnosti - Játra

Inredience:

vepřová játra
vepřový lalok
koření



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

nejprve doměka upečeme lalok, necháme vychladnout, poté najemno pomeleme na masovém mlýnku nejméně dvakrát společně se syrovými játry nebo ručním mixerem vyšleháme, přidáme zabíjačkové koření, dobře rozmícháme, naplníme do do 3/4 zavařovacích sklenic, tyto uzavřeme a vaříme ve vodě do 80 stupňů po dobu jedné hodiny. Necháme vychlednout a potom ještě stejným způsobem povaříme po dobu 20 minut.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Domácí paštika 2:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Vnitřnosti
Játra v kečupové omáčce 18.10.
Kuřecí srdíčka 10.11.
Játra na pivě 24.10.
Vepřové ledvinky na smetaně 26.10.
Ďábelská játra 04.10.
Dršťková polévka speciál 04.10.
Staročeská jehla 25.07.
Kyjevské řízky 18.07.
Kuřecí játra na jalovci 08.07.
Kuřecí játra Jirka 24.11.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.1713s norob)