|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
HomePack3000 - programy na doma Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. více informací >> |
|
Recept na Domácí čabajka
|
|
|
| |
Postup přípravy:Maso nakrájíme na kostičky o hraně asi 1 cm, nebo semeleme na strojku s deskou s většími otvory. Dáme do vhodné nádoby, přidáme koření, česnek a vše důkladně promícháme. Touto hmotou naplníme střeva tak, aby nevznikaly vzduchové bubliny. Naplněný polotovar necháme 3 dny v chladnu uležet,při teplotě mezi 1-6 st.C. Třetí den pověsíme do udírny a studeným kouřem udíme až docílíme červené barvy. Vyuzené necháme dozrát na chladném místě alespoň jeden měsíc.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Domácí čabajka, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/domaci-cabajka">Recept: Domácí čabajka</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Domácí čabajka:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Uzeniny
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|