850 g mäsa (bravčové, kuracie)
2 dl rastlinného oleja
3 väčšie cibule
2 mrkvy
1 malá fľaška ostrého kečupu
1l bieleho vína
karí korenie
vegeta
soľ
Omáčka:
200 g syra Cottage Cheese s chrenom
3 lyžice majolky
1 kocka bujónu
zázvor
maizena na zahustenie
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Pokrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme mäso pokrájané na kocky a opečieme. Do tohto vylejeme pol fľašky kečupu, trochu podusíme a prilejeme biele víno. Pod pokrievkou pomaly dusíme. V mixéri pripravíme omáčku z uvedených surovín a pridáme k udusenému mäsu, spolu so zvyškom kečupu. Krátko povaríme. Podávame s hranolčekmi a zeleninovým šalátom.