|
Recept na Cikánské maso II.
|
|
|
| |
Postup přípravy:Maso nakrájíme na co nejtenčí plátky,naklepeme a vložíme do misky s mlékem,pivem,moukou,utřeným česnekem,paprikou,solí a pepřem. Takto omočené plátky na malém množství oleje opečeme. Maso vyjmeme a do výpeku nalejeme zbytek mléka a piva ve kterém jsme maso namáčeli.Na talíři polejeme maso vzniklým sosem a zdobíme hořčicí,kys.okurkou feferonkou a podáváme s chlebem.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Cikánské maso II., zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/cikanske-maso-ii">Recept: Cikánské maso II.</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Cikánské maso II.:
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
|