| Rybář | Formuláře na PC | Pletení | Recepty doma | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Domácí účto | FormOffice | DWN.cz | Email šablony | Omalovánky | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Zapečené a pečené pokrmy Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Recept na Ciabata se zelenými a černými olivami

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 02:00
Počet porcí: 6
Autor:
Zobrazeno/týden: 2287x / 2x
Přidáno/změněno: 27.4.2017
Kategorie: - Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy
- Těsta - Jídla z kynutých těst
- Pečivo - Slané

Inredience:

400 hl. mouky
20 dkg droždí
200 ml teplé vody
2 dcl olivového oleje
sůl
cukr
100 g zel. a černých oliv



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Z droždí, cukru a části vlažné vody si připravíme kvásek. Do mísy přidáme prosátou mouku, olivový olej,sůl a zbytek vody. Promícháme a na pomoučněném vále válíme a hněteme asi 10 min. Těsto řádně propracujeme a poté necháme cca hodinu na teplém místě kynout. Poté těsto rozdělíme na dvě poloviny, které roztáhneme na velikost cca 30x15 cm a poklademe do středu olivy, které jsou nakrájené na čtvrtiny. Placku poté přeložíme. Tyto hotové dva kusy potřeme olivovým olejem a necháme cca 20 min odpočinout na pečícím papíru již na plechu. Poté už jen v předehřáté troubě pečeme zhruba 20 min při teplotě kolem 220 stupnů.Necháme vychladnout a podáváme.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Ciabata se zelenými a černými olivami:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zapečené a pečené pokrmy
Selská omeleta 18.10.
Zapečený těstovinový mazec 18.10.
Zapečená žemle s uherákem 18.10.
Cibulový koláč z kynutého těsta 18.10.
Balkánský pekáč 18.10.
Zapékaný chléb s nivou 18.10.
Kuře v zelí 10.11.
Krkovička v kastrůlku 10.11.
Tetiny kotlety 10.11.
Plněný pangas 10.11.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.1257s norob)