| Domácí účto | Recepty doma | Rybář | Pletení | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Email šablony | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | FormOffice | Hromadné emaily | EET Účtenky | Snadné hubnutí |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Pokrmy s vínem Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Český biftek

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1849x / 3x
Přidáno/změněno: 15.11.2015
Kategorie: - Maso - Hovězí maso - Zadní
- Tepelně úpravená jídla - Pokrmy s vínem
- Houby - Žampiony

Inredience:

4 bifteky
200 g žampionů
2 lžíce bílého vína
4 plátky šunky
4 vejce
4 rajčata
máslo
sůl
pepř



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Bifteky lehce naklepeme,osolíme,opepříme a na rozehřátém másle po obou stranách opečeme.Po opečení přendáme na nahřátý talíř.Do šťávy přidáme bílé víno a ohřejeme.Jednotlivé porce ozdobíme opečeným plátkem šunky, a sázeným vejcem.Bifteky nakonec přelijeme šťávou,ozdobíme na čtvrtky nakrájenými rajčaty a na másle dušenými žampiony.Podáváme s opečenými brambory nebo hranolky.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Český biftek:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Pokrmy s vínem
Špekáčky na vínu 10.11.
Králík pečený na víně s kedlubnami 10.11.
Belgické kuře 24.10.
Kuřecí kostky s omáčkou z desertního vína 13.12.
Telecí pečené na rajčatech 13.12.
Koloszvárské zelí 26.10.
Králík na hořčici s vínem 26.10.
Losos na víně II. 25.07.
Čokoládovo-hruškové TRIFLE 25.07.
Kuře na mandlích 08.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0733s norob)