| EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Domácí účto | Hromadné emaily | Omalovánky | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Email šablony | Počítej Kalorie | Rybář | Pletení | Formuláře na PC | Recepty doma |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Pečivo > Housky, rohlíky Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Recept na Celozrnná bageta

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:00
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 2106x / 2x
Přidáno/změněno: 17.6.2015
Kategorie: - Pečivo - Housky, rohlíky

Inredience:

500 g pšeničné celozrnné mouky
1 sáček sušeného droždí
1 lžíce medu
1-2 lžičky mořské soli
tuk na plech
žloutek na potření



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Všechny přísady smícháme a přidáme 250 ml vody a promícháme.
Necháme vykynout pod utěrkou 30-40 min.
Znovu prohněteme a zformujeme bagetu.
Potřeme žloutkem a několikrát šikmo nařízneme.
Pečeme v předehčáté troubě na 200C cca 45 min.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Celozrnná bageta:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Housky, rohlíky
Rozcuchané rohlíky 18.07.
Smažené rohlíky máčené ve vajíčku 08.07.
Mexický rohlík 07.12.
Párky v domácím rohlíku 28.04.
Francouzská veka 07.02.
Hubník od Vlasty 14.10.
Žemlovka tety Gabky 11.10.
Zapékané rohlíky s párkem a sýrem 26.09.
Bratislavské rohlíčky 09.09.
Dobré preclíky 02.09.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0698s norob)