| Počítej Kalorie | Rybář | Hromadné emaily | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | DWN.cz | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Email šablony | FormOffice | Omalovánky | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Pletení |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Guláše Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Buřtguláš čili Zablafuňky

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:30
Počet porcí: 6
Autor:
Zobrazeno/týden: 6414x / 4x
Přidáno/změněno: 8.6.2009
Kategorie: - Tepelně úpravená jídla - Guláše
- Zelenina - Brambory
- Příprava pokrmů - Večeře

Inredience:

brambory, množství do papiňáku :)
buřty či salám něbo něco takového, asi tak jako brambor
jedna cibule
sůl, pepř, paprika
olej nebo tuk,
mouka na zahuštění a nebo hotová jíška (je lepší)



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Brambory se oloupou a nakrájí na kostičky.
Buřtíky se oloupou, nakrájí na kostičky a hlídá se aby nějaké zbyly.
Cibule se nakrájí nebo rozseká dle libosti.
V hrnci se rozpálí troška tuku či oleje. Přidá se nakrájená cibulka a osmahne se až zesklovatí. Mezi tím se přidají kostičky buřtíků a a všechno se to nechá hezky udělat do „zlatova". Potom se udělá troška místa a na tuku zpěníme mletou papriku. A pak rychle přidáme hrneček vody. Když se prošvihne vhodný okamžik tak paprika zhořkne a není pak ale vůbec dobré.
Nyní, již bez rychlosti, se hrnec částečně doplní vodou, přidají se brambory a potom ještě tolik vody aby bylo všechno potopené. Po přidání koření podle chuti a nálady se hrnec zavíčkuje a nechá se přijít k varu. Obsah se vaří 6-7 minutek.
Po odpuštění páry a otevření hrnce se znovu zapálí plyn či zapne plotýnka a přidá se buď hotová jíška a nebo v mouka rozmíchaná ve vodě. Dává se asi tak dvě hrstičky na hrneček. Tak nějak od oka :)

Necháme obsah přejít varem a dobře promícháme.

Podáváme nejlépe ještě teplé ale ne rovnou z hrnce, ono je to moc horké. A když se hotové dílko posype nasekanou nebo nastříhanou petrželkou je to pastva i pro oči :)

Buřtguláš je na světě :) Mňam :)

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Buřtguláš čili Zablafuňky:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Guláše
Guláš SAMURAJ 18.10.
Bramborový guláš se smetanou 24.10.
Hovězí guláš Jadran 24.10.
Mexický guláš s bramborákem 13.12.
Krůtí guláš s klobásou 25.07.
Prezidenský guláš 25.07.
Pikantní uzeninový guláš 18.07.
Moravský pivní guláš 08.07.
Guláš Radegast 07.12.
Segedínský guláš pro začátečníky 23.01.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0824s norob)