| Rybář | Recepty doma | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Pletení | Omalovánky | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Domácí účto | Počítej Kalorie | FormOffice |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Přílohy > Knedlíky Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Bryndzové halušky se slaninou

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:45
Počet porcí: 5
Autor:
Zobrazeno/týden: 2820x / 2x
Přidáno/změněno: 26.9.2010
Kategorie: - Přílohy - Knedlíky
- Příprava pokrmů - Oběd

Inredience:

6-7 velkých zemiakov
1 vajce
polohrubá múka, podľa potreby
40 dkg bryndze
2 kyslé smotany
20 dkg údená slanina
soľ



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Zemiaky olúpeme, pokrájame na malé kúsky a rozmixujeme.
Do rozmixovaných zemiakov pridáme celé vajce, soľ a polohrubú múku podľa potreby (cesto má byť husté ako na halušky- noky).
Do veľkého hrnca dáme asi 6 litrov vody a na 1liter vody kávovú lyžičku soli.Keď voda vrie zavárame halušky. Keď vyplávajú navrch krátko ešte povaríme a vyberieme do pripravenej nádoby, pomastíme masťou z vyškvarenej slaniny a premiešame.
Bryndzu a kyslú smotanu rozmiešame.
Údenú slaninu pokrájame na malé kocky a vyškvaríme.
Servírujeme tak, že na tanier dáme halušky,na ne rozmiešanú bryndzu so smotanou a prelejeme vyškvarenou masťou. Dobrú chuť.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bryndzové halušky se slaninou:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Knedlíky
Dietní hrnkové knedlíky 08.07.
Jemný houskový knedlík 28.12.
Knedlíky od dědečka 14.10.
Hrníčkový knedlík s houskou 08.10.
Milánské (hrnkové)knedlíky 01.07.
Špenátový knedlík 25.06.
Vepřové výpečky, bramborový knedlík, zelí 30.05.
Houskové knedlíky od Františka 04.04.
Babiččin knedlík do útěrky 28.03.
Knedlíky z uzeného masa 17.02.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.1131s norob)