| DWN.cz | Počítej Kalorie | Pletení | Snadné hubnutí | FormOffice | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Rybář | Recepty doma | Hromadné emaily | EET Účtenky | Email šablony | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Příprava pokrmů > Předkrmy Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Bruselské předkrmové řezy

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:50
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 2654x / 1x
Přidáno/změněno: 11.3.2014
Kategorie: - Příprava pokrmů - Předkrmy - Studené
- Mléko - Sýry
- Přátelské posezení - Chuťovky pro návštěvy

Inredience:

2 hermelíny
200 g másla
400 g šunky v plátcích
30 g másla na ozdobení
20 g mraženého rybízu
petrželka,sůl,mletý bílý pepř



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

1. Jemně nastrouhané hermelíny,máslo,sůl a pepř důkladně rozmícháme vidličkou.Plátky šunky rozprostřeme na potravinářskou folii a natřeme na ni asi 1 mm silnou vrstvu sýrové pomazánky.Překryjeme ji plátkem šunky a stejný postup zopakujeme ještě sedmkrát.Poslední vrstva bude šunka.

2. Vše zabalíme do folie,vložíme do chladničky,zatížíme a necháme do druhého dne ztuhnout.Druhý den odstraníme folii,kraje odřízneme a rozkrájíme na pravidelné tvary (čtverečky nebo trojúhelníčky). Pomocí cukrářského sáčku na ně nastříkáme rozšlehané máslo, ozdobíme rybízem a petrželkou.

Doba přípravy asi 50 minut bez odležení.
1 kousek má asi 478 kJ/114 kcal

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bruselské předkrmové řezy:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Předkrmy
Chlebíčky s lučinou a jablkem 23.01.
Drůbeží játra na židovský zoůsob 09.06.
15 nakládaných hermelínů 25.10.
Carpaccio clasico 11.10.
Uzený jazyk v aspiku 26.09.
Barevná vajíčka 02.09.
Šunkové závitky s pěnou z Nivy 08.11.
Zebří jazyk 31.10.
Okurky s tuňákem z Nice. 24.10.
Tetiččiny kornoutky se sýrem 24.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.1259s norob)