| Email šablony | Hromadné emaily | Domácí účto | Pletení | EET Účtenky | Rybář | DWN.cz | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Počítej Kalorie | Recepty doma | FormOffice | Snadné hubnutí |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Zelenina > Brambory Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Recept na Brambory zapečené s kuřecím masem a smetanou

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:50
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 5539x / 2x
Přidáno/změněno: 13.6.2009
Kategorie: - Maso - Drůbež - Kuře
- Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy
- Zelenina - Brambory
- Příprava pokrmů - Oběd

Inredience:

4 plátky kuřecích prsou
150 g anglické slaniny
900 g brambor
250 ml smetany ke šlehání
6 stroužků česneku
1 špetka soli,pepře
máslo na vymazání
200 g strouhaného sýru
olej



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Kuřecí prsa osolíme, opepříme a opečeme zprudka po obou stranách.
Oloupané brambory nastrouháme na tenké plátky.
Středně velký pekáč vymažeme máslem a dno vyložíme asi 2cm vysokou vrstvou brambor. Na ně položíme opečená kuřecí prsa zabalená do plátků anglické slaniny a zakryjeme zbytkem brambor.
Smetanu ochutíme solí, drceným pepřem a strouhaným česnekem. Touto směsí vše zalijeme (můžeme použít i mléko).
Zakryjeme alobalem a pečeme v troubě předehřáté na 220°C asi 20 minut, než brambory změknou. Poté posypeme sýrem a dopečeme dozlatova.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Brambory zapečené s kuřecím masem a smetanou:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Brambory
Selská omeleta 18.10.
Slepice dušená na majoránce s brambory 18.10.
Nastavovaná kaše II. 10.11.
Půlené buchty 10.11.
Cikánská kuřecí mňamka 10.11.
Malovarské brambory 10.11.
Těstoviny Pizzocheri ricchialla bermina 10.11.
Obědový pekáč 24.10.
Bramborové placky s houbami a kysaným zelm 24.10.
Bramborový guláš se smetanou 24.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.09s norob)