| Pletení | Email šablony | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Rybář | Domácí účto | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Recepty doma | Omalovánky | Hromadné emaily |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Omáčky teplé Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Bramborová omáčka

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 1964x / 2x
Přidáno/změněno: 6.12.2009
Kategorie: - Tepelně úpravená jídla - Omáčky teplé

Inredience:

brambory,
sůl
mouka
sádlo nebo olej
česnek



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Oloupané brambory se dají vařit ve slané vodě a s několika stroužky česneku.Po uvaření se voda sleje, ale nevylívá, brambory se rožduchají ale né dohladka jako u kaše , ale menší hrudky mohou být.Potom se přidá z mouky a tuku zásmažka a dle potřeby slitá voda z brambor.Při pozdější konzumaci omáčka houstne.
Hodí se k přírodnímu masu i k uzenému.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bramborová omáčka:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Omáčky teplé
Česneková omáčka s hovězím masem 24.10.
Paprikovo zeleninová omáčka 14.08.
Rajská omáčka II. 14.08.
Kuřecí na hořčici II. 04.10.
Indická omáčka karí 04.10.
Výborná rajská omáčka II. 25.07.
Noky se sýrovou omáčkou 08.07.
Pomerančová omáčka II. 07.12.
Sýrová omáčka s kari 07.12.
Telecí játra na smetaně 15.12.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (1.6485s norob)