| Pletení | Zbrojní průkaz | DWN.cz | FormOffice | Domácí účto | Email šablony | Počítej Kalorie | Omalovánky | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Rybář | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Formuláře na PC |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Placky (bramboráky atd) Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Bramboráky s uzeným masem

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:45
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 2337x / 1x
Přidáno/změněno: 29.9.2015
Kategorie: - Maso - Upravená masa - Uzené maso
- Tepelně úpravená jídla - Smažené pokrmy
- Placky (bramboráky atd) - Bramboráky

Inredience:

800g brambor
200g hladké mouky
200g uzeného masa
1x vejce
1dl mléka
2 stroučky česneku
mletý černý pepř
sůl
majoránka
tuk na smažení



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Uzené maso uvaříme ve vodě doměkka. Necháme ho vychladnout a nakrájíme na drobné kostičky. Mléko ohřejeme - aby bylo horké. Česnek oloupeme a utřeme se solí.
Brambory oloupeme. Polovinu nastrouháme nahrubo a druhou polovinu nastrouháme nahrubo. Do brambor přidáme uzené maso, prosátou mouku, vejce, horké mléko, česnek, podle chuti majoránku, pepř, sůl a vše pečlivě promícháme.
Na pánvi rozehřejeme sádlo a postupně na něm smažíme tenké placičky. Podle potřeby přidáváme sádlo.

Vhodnou přílohou je zelný nebo zeleninový salát. Bramboráky je taky možné ihned po vyjmutí posypat sýrem.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bramboráky s uzeným masem:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Placky (bramboráky atd)
Selská omeleta 18.10.
Medvědí tlapa z kuřecího 18.10.
Zelný bramborák 18.10.
Dobré palačinky 18.10.
Špenátové karbenátky 24.10.
Mrkvové placičky s pangasiusem 24.10.
Bramborové placky s houbami a kysaným zelm 24.10.
Zdravé lívanečky 14.08.
Kung-pao placičky na chleba 14.08.
Čína karboše 26.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0851s norob)