| 
 
  | 
    |  | Kategorie receptů |  |  
    |  |  
 
  | 
    |  | Recepty na email |  |  
    |  |  
 
 
 
  | 
    |  | Doporučujeme |  |  
    | 
 |  
 
  | 
    |  | Reklama |  |  
    | 
 |  
 | 
  |  |  
    |  
 
 | 
  
    |  | Recept na Brambor. noky s list. špenátem a sýrovou omáčkou |  |  |  |  | 
 Postup přípravy:
 Jako první uděláme omáčku. Do kastrůlku na lehce rozehřátý olivový olej dáme na kostičky nakrájenou nivu a zalijeme nejlépe horkou vodou 400ml. Přivedeme k varu a cca 3 minuty vaříme na mírném plameni. Potom vezmene tyčový mixér a nivu v hrnci rozmixujeme, přidáme masox 1/2kostky, smetanu, mletý pepř(pokud možno bílý)a za mírného vaření vmícháme hotovou granulovanou jíšku do požadované hustoty omáčky-doporučuju udělat omáčku hustčí-lépe se "váže" na noky. Noky uvaříme dle návodu a scedíme-souběžně co vaříme noky, tak na pánvičce na olivovém oleji lehce orestujeme listový špenát, který na závěr osolíme.
 Noky dáme na talíř, navrch klademe listový špenát a zalijeme omáčkou.
 Lze také přidat orestované kuřecí maso nebo krevety.
 
 Dobrou chuť
 
 
  |  | Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Brambor. noky s list. špenátem a sýrovou omáčkou, zkopírujte si následující kód: |  |  
  |  | | <a href="http://www.varimerecepty.cz/brambor-noky-s-list-spenatem-a-syrovou-omackou">Recept: Brambor. noky s list. špenátem a sýrovou omáčkou</a> | 
 |  |  
  |  |  |  | 
 
  Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Brambor. noky s list. špenátem a sýrovou omáčkou:
 
 
  
 
         
         | Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře.
  více informací >> | Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy
  více informací >> |  |  
 | 
  | 
    |  | Nové-upravené recepty |  |  |  
    | Knedlíky |  
 
  | 
    |  | Reklama |  |  
    |  |  
 
  | 
    |  | Ostaní |  |  
    |  |  
 |