| Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Formuláře na PC | FormOffice | Rybář | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Omalovánky | Email šablony | Pletení | EET Účtenky | Recepty doma | Domácí účto |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Špízy Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Bořilův špíz

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:40
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 5430x / 2x
Přidáno/změněno: 7.6.2009
Kategorie: - Tepelně úpravená jídla - Rošt - gril
- Tepelně úpravená jídla - Špízy
- Příprava pokrmů - Večeře

Inredience:

4 rohlíky
4 nožičky libových párků
2 středně velké cibule
200g tvrdého sýra (např. eidam)
1 zelená a 1 červená paprika
popř. na dochucení kečup nebo Tabasco (nebo oboje)



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Rohlíky nakrájíme na plátky o síle asi půl centimetru, párky také, oloupanou cibuli pokrájíme na tenká kolečka, papriky zbavíme semen a nakrájíme na kousky přibližné velikosti plátků rohlíku, sýr rozkrájíme na plátky o síle asi 0,2cm a pak na čverečky cca 2x2 cm. Na špejle napichujeme střídavě plátky rohlíku, párku, cibule, papriky (střídáme zelenou a příště červenou) a sýra. Uzavřeme plátkem rohlíku. Špízy položíme na pekáček pro mikrovlnnou troubu a pečeme při funkci CRISP asi 7 minut, nebo můžeme zapéci na grilu či v troubě. Můžeme podávat zakápnuté kečupem, pro milovníky ostré chuti Tabascem.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bořilův špíz:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Špízy
Hermelínový špíz 08.07.
Americký špíz 24.11.
Kuřecí ražničí jinak 23.01.
Špízy s jahodovou omáčkou 09.06.
Chalupářský špíz z vepřových jater 09.06.
Jehněčí špíz 07.02.
Zakarpatský šašlik 14.10.
Vynikající kuře na špejli 21.07.
Rybí špízy na kari 06.07.
Masové špízy se zeleninou s rajským sosem 01.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0774s norob)