| Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Počítej Kalorie | DWN.cz | Omalovánky | Hromadné emaily | Recepty doma | Email šablony | EET Účtenky | Rybář | Formuláře na PC | Pletení | Domácí účto |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Zavařování a konzervace Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Bezinky jako borůvkový džem

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 20:00
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 7782x / 4x
Přidáno/změněno: 7.7.2009
Kategorie: - Tepelně úpravená jídla - Zavařování a konzervace
- Ovoce - Povidla, marmelády, džemy
- Doplňky k pokrmům

Inredience:

2000g jablek,
1000g bezinkových bobulek,
800 g krystalového cukru,
30 g kyseliny citronové, případně šťáva ze dvou citronů,
1 - 2 dl rumu



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Jablka dobře opereme, rozvaříme, prolisujeme a ještě povaříme, přidáme bezinkové bobulky a dále vaříme. Do rozvařeného džemu vmícháme krystalový cukr, vaříme ještě asi 10 minut a zkoušíme, zda džem již želíruje. Těsně před dokončením vmícháme kyselinu citronovou, nebo šťávu z citronu.
Do hotoveho, vychladleho pridame rum a sklenice plnime a uzavreme.
Tento džem je výborný na palačinky.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bezinky jako borůvkový džem:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zavařování a konzervace
Bůček ve skle - pomazánka 18.10.
Pikantní kečup 24.10.
Pečenáče ze sírovce žlutooranžového 14.08.
Ostrá mexická salsa 04.10.
Pikantní sýry v oleji 18.07.
Adžika - směs rajčat a paprik 24.11.
Hříbková pomazánka 23.01.
Škvarková pomazánka zavařená 28.12.
Nakládaný romadúr 25.07.
Škvarkové pagačky 23.06.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0679s norob)