| EET Účtenky | Rybář | Hromadné emaily | Omalovánky | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Pletení | Domácí účto | Formuláře na PC | DWN.cz | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Sladké pokrmy > Záviny Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Recept na Beruščin štrůdl

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:00
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1873x / 2x
Přidáno/změněno: 22.8.2016
Kategorie: - Ovoce - Jablka
- Sladké pokrmy - Záviny - Sladké

Inredience:

3 hrnky hladké mouky
250 g 100%tuku (IVA)
1 žloutek
hrnek mléka
špetka soli
1-1.5kg jablek
skořice
vanilkový cukr
cukr krupice
strouhanka
práškový cukr



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Tuk nastrouháme do větší mísy.Přidáme hladkou mouku,žloutek,sůl a hrnek vlažného mléka a vypracujeme těsto.Nesmí se lepit.Těsto dáme na chvíli do lednice a pak je rozdělíme na čtyři části.Těsto rozválíme na tenký plát a posypeme strouhankou.Oloupaná a nastrouhaná jablka poklademe na plát a posypeme cukrem(cukru dáme podle kyselosti jablek),skořicí a vanilkovým cukrem a nakonec opět strouhankou(aby nám štrůdl neprasknul.)Nyní těsto svineme do rolády a dáme na plech,na kterým máme pečící papír.Pečeme asi při 170°po dobu 30-40min.Po 10-15 min.potřeme rozšlehaným vajíčkem.
Podáváme posypané práškovým cukrem.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Beruščin štrůdl:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Záviny
Jablečný štrůdl od Ivany 13.12.
Závin od babičky 04.10.
Sádlový štrúdl 18.07.
Závin od Milušky 08.07.
Křehký jablečný štrůdl 24.11.
Švestkové tyčinky 25.07.
Štrůdl trochu jinak 28.04.
Šátečky od Lýdie 07.02.
Pivní štrůdl od Mileny 11.10.
Výborný štrudl 26.09.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0713s norob)