| DWN.cz | Snadné hubnutí | Recepty doma | EET Účtenky | Domácí účto | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Rybář | Omalovánky | FormOffice | Pletení |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Smažené pokrmy Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Beleše z ovesných vloček

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:30
Počet porcí: 8
Autor:
Zobrazeno/týden: 1390x / 7x
Přidáno/změněno: 23.6.2019
Kategorie: - Tepelně úpravená jídla - Smažené pokrmy
- Placky (bramboráky atd)
- Těsta - Jídla z kynutých těst

Inredience:

1 kg polohrubé mouky
1 litr mléka
42 g droždí
2 hrsti ovesných vloček
1 lžíce cukru krupice
1 lžička soli
ztužený tuk nebo olej na smažení



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Do teplého mléka dáme cukr a rozdrobíme droždí.Do mísy dáme mouku, ovesné vločky, sůl, vlijeme mléko s vyběhlými kvasnicemi a vyhněteme těsto. Pak necháme cca 1 hodinu v teple kynout. Pak lžící tvoříme z těsta bochánky na pomoučený vál a poprášíme je moukou. Necháme cca 15 minut ještě kynout. Pak bochánky rukou tvarujeme do kulatých placek asi 1cm tlustých a na pánvi s rozpáleným tukem z obou stran dozlatova usmažíme. Vyjmeme z pánve a necháme okapat z tuku. Beleše pak potřeme rozetřeným česnekem se solí a tatarskou omáčkou.Můžeme konzumovat jak se sladkými tak slanými vložkami a to i po studenu.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Beleše z ovesných vloček:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Smažené pokrmy
Vepřové řízky s rumovým ananasem 18.10.
Játra v kečupové omáčce 18.10.
Zelný bramborák 18.10.
Bulharské Miči 18.10.
Dobré palačinky 18.10.
Filé po čínsku 18.10.
Pstruh na domácí způsob 10.11.
Kyjevský kotlet 10.11.
Kuřecí kung - pao 10.11.
Krůtí delikatesa 10.11.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.046s norob)