| Pletení | Email šablony | DWN.cz | Hromadné emaily | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Rybář | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Domácí účto | Omalovánky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Zvěřina Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Bažant na slanině - delikatesa

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:30
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 2377x / 1x
Přidáno/změněno: 5.11.2014
Kategorie: - Maso - Zvěřina - Bažant
- Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy
- Příprava pokrmů - Oběd

Inredience:

mandle............200 g
máslo.............200 g
maso bažantí......2 kusy celý bažant
olej..............2 lžíce
slivovice.........1 dcl
švestky...........250 g povidla
švestky...........200 g sušené
bobkový list
jalovec
koriandr
nové koření
pepř
sůl
tymián
vývar



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Očištěného bažanta vypereme a oddělíme stehýnka. Kůži můžeme ponechat, nebo stáhnout. Prsíčka vykostíme, osolíme a necháme odležet v chladu. Stehna opečeme na másle, posypeme kořením, zalijeme vývarem a dusíme do měkka.

Dále vezmeme povidla, která dochutíme solí, pepřem, přidáme vypeckované švestky a mandle.Nakonec vše zalijeme slivovicí.

Bažantí prsa naklepeme a prudce opečeme na oleji. Maso servírujeme polité připravenou omáčkou.

Jako příloha jsou vhodné bramborové placky.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bažant na slanině - delikatesa:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zvěřina
Myslivecká kančí kýta 18.10.
Sekaná z muflona 23.01.
Kančí se šípkovou omáčkou 28.12.
Myslivecké právo - zvěřina 28.12.
Bažantí polévka 09.06.
Kančí hřbet na česneku 28.04.
Srnčí filé po lesnicku 08.10.
Divoká sekaná 05.09.
Hubertův guláš z divočáka 05.09.
Srnčí guláš se žampiony 27.08.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0723s norob)