| Email šablony | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Pletení | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | DWN.cz | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Rybář | Recepty doma | Domácí účto | FormOffice |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Pečivo > Slané Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Bagetky

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:00
Počet porcí: 6
Autor:
Zobrazeno/týden: 1424x / 1x
Přidáno/změněno: 8.11.2015
Kategorie: - Pečivo - Slané

Inredience:

1 kg hladké mouky
40 g droždí
0,125 l vlažné vody
4 lžičky soli
mouka na plech



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Plech poprášíme moukou. Mouku prosejeme do mísy, uprostřed vyhloubíme důlek a z droždí, vody a trochy mouky zaděláme kvásek, zaprášíme moukou a necháme 15 minut kynout, dokud se na povrchu nezačnou tvořit trhlinky. Mouku osolíme, promícháme s kváskem a vypracujeme hladké těsto. Mísíme tak dlouho, až se začnou na těstu tvořit bubliny a těsto se nechytá mísy. Vypracované těsto poprášíme moukou a necháme přikryté kynout při pokojové teplotě asi 2,5 hodiny. Vykynuté těsto vyndáme na pomoučený vál, rozdělíme na 5 dílů, vyválíme dlouhé válce, přendáme na plech a na plechu necháme ještě přikryté 15 minut kynout. Troubu vyhřejeme na 250°C. Ostrým nožem nakrojíme do každé bagety šikmé zářezy, potřeme vlažnou vodou a pečeme 35 až 40 minut na druhé příčce odspodu. Na dno trouby postavíme ohnivzdornou misku s vodou

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bagetky:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Slané
Banketky s uzeným sýrem 04.10.
Škvarkové pagačky 23.06.
Šunkové špirály 31.10.
Bramborové bochánky 14.10.
Pikantní sýrové pečivo 08.10.
Houstičky z domácí pekárny 06.08.
Bramborové bagetky 26.07.
Slané preclíky od Ivana 21.07.
Šátečky s houbami 01.07.
Plněné slané rohlíčky 08.11.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0941s norob)