| Hromadné emaily | Omalovánky | Domácí účto | Formuláře na PC | Pletení | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | FormOffice | Recepty doma | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Rybář | Email šablony | DWN.cz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Dušené pokrmy Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Recept na Alsaský šukrut

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:15
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 4672x / 6x
Přidáno/změněno: 22.4.2015
Kategorie: - Maso - Uzeniny
- Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy
- Zelenina - Listová - Kysané zelí

Inredience:

kysané zelí 500 g
velká cibule
bílé víno 0,25 l
husí sádlo (popř. vepřové) 2 lžíce
uzený bůček 300 g
libové uzené 250 g
uzené klobásy 250 g
brambory 500 g
kirsch (pálenka z višní) 0,25 l
jablko
jalovec 10 bobulek
hovězí vývar 0,5 l
párky 2 ks



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Na sádle osmahnout jemně nasekanou cibulku. Pak přidat kysané zelí, podusit cca 5 minut, přidat oloupané a na kostičky nakrájené jablko, jalovec v plátěném pytlíčku. Zalít vývarem, aby bylo zelí ponořeno. Vařit něco přes 1 hodinu. Postupně přidávat: nejdříve bůček a uzené a ke konci klobásky.
Podává se s brambory vařenými ve slupce... posléze loupanými.
Varianta - brambory vařit přímo v zelí, loupené, krájené na čtvrtky. Víno a pálenka se dává asi v polovině.
Konzumuje se buď s bílým vínem, nebo s vychlazeným světlým pivem.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Alsaský šukrut:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Dušené pokrmy
Dušené fazolové lusky 18.10.
Slepice dušená na majoránce s brambory 18.10.
Myslivecká kančí kýta 18.10.
Kuřecí maso v kečupové marinádě 18.10.
Králik na smetaně 18.10.
Špekáčky na vínu 10.11.
Špagety fazolkami v jogurtu 10.11.
Kuřecí srdíčka 10.11.
Hodně zeleninová svíčková 10.11.
Rizoto s landšmítem 10.11.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0631s norob)