| Domácí účto | FormOffice | DWN.cz | Rybář | Recepty doma | Pletení | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Hromadné emaily | Email šablony |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Vepřové maso > Prorostlé (bůček, plecko, krkovička) Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Uzená krkovička s houbovou omáčkou a šiškami

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:00
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1029x / 1x
Přidáno/změněno: 29.8.2014
Kategorie: - Maso - Vepřové maso - Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
- Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy
- Příprava pokrmů - Oběd
- Houby - Houby míchané

Inredience:

1 kg uzené krkovičky
žampiony
hlíva
lišky
smetana
sůl
jíška
máslo
cibule
pepř
vývar
ocet
česnek
na šišky:
500 g hrubé mouky
sůl
kvasnice
mléko
vejce
sádlo



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Krkovičku povaříme s několika stroužky česneku. Na másle osmažíme cibulku, přidáme nakrájené houby a orestujeme. Zalijeme vývarem a dusíme do měkka. Omáčku zahustíme jíškou a povaříme. Před podáváním dochutíme pepřem a solí, přidáme smetanu a krátce povaříme. Okyselíme octem dle chuti.
Šišky:
Vypracujeme těsto z mouky, soli, kvasnic, mléka , vejce a lžičky sádla. Necháme odpočinout. Pak těsto rozválíme, potřeme sádlem a přeložíme jako listové alespoň 2x. Pak ho rozválíme na úzké pásy a pečeme v troubě.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Uzená krkovička s houbovou omáčkou a šiškami:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
Bůček ve skle - pomazánka 18.10.
Krkovička v kastrůlku 10.11.
Tetiny kotlety 10.11.
Hustopečský kotouč 10.11.
Koleno na zelí 10.11.
Vepřové po kanadsku 10.11.
Maďarský kotlík 24.10.
Pangasius s krkovicí v alobalu 24.10.
Vepřové koleno jedna báseň 14.08.
Vepřové válečky 14.08.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0695s norob)