         
 
  
     | 
    
    Recept na Ryba pánvíčkář.
     | 
     | 
      | 
   
 
    |  |   
     Postup přípravy:Rybu vykucháme, opereme a nakrájíme na jeden cm podkovy,osolíme a na pánev  s olejem vložíme maso,které důkladně s olejem smícháme. Naskládáme podkovy do sebe a posypeme kmínem-nešetříme. Pánev přiklopíme a pozvolna dusíme, často prudkým pohybem pánve do strany otočíme a tím zabráníme přilepení.  Maso pustí vodu, kterou necháme odpařit a počkáme až maso na dně pánve dostane zlatovou kůrčičku. 
Mezi tím si nakrájíme dvě střední cibule na kolečka (dva střední pórky). Maso na 
pánvi opatrně otočíme a posypeme v ruce rozmačkanou cibulí s pórkem, zaprášíme sušenou petrželí, grilovacím kořením a špetkou majoránky, přiklopíme a necháme podusit. Až zelenina změkne, promícháme ji  vidličkou. 
Podáváme s chlebem  a zapíjíme pivem nebo vínem. 
 
Dobrou   chuť. 
    
   | 
  Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Ryba pánvíčkář., zkopírujte si následující kód:
   |  | 
   
   | 
  | 
  <a href="http://www.varimerecepty.cz/ryba-panvickar">Recept: Ryba pánvíčkář.</a>
  
   |   
   |  | 
   
   |  |  |   
    
   
  
     Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Ryba pánvíčkář.:
     
   
   
        
  
                 
            
     |