  | 
    Kategorie receptů |  
   
   |  
  
    | 
    
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
     | 
   
 
 
  
  
      | 
    Recepty na email |  
   
   |  
  
    | 
    
    
     | 
   
 
 
 
 
  
  
      | 
    Doporučujeme |  
   
   |  
  
    
    
      
     | 
   
 
 
  
  
      | 
    Reklama |  
   
   |  
  
    
 
  
  
   
     | 
   
 
 
         | 
        
        
  | 
  
   |  
  
    
         
 
  
     | 
    
    Recept na Povidlová omáčka
     | 
     | 
      | 
   
 
    |  |   
     Postup přípravy:slazená povidla rozředíme a zahustíme tmavou jížkou vše se vaří až do konzistence omáčky  dochutíme cukrem podle vlstní chuti a podáváme s knedlíkem a uzeným masem vaříme jako rajskou omáčku.    
   | 
  Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Povidlová omáčka, zkopírujte si následující kód:
   |  | 
   
   | 
  | 
  <a href="http://www.varimerecepty.cz/povidlova-omacka">Recept: Povidlová omáčka</a>
  
   |   
   |  | 
   
   |  |  |   
    
   
  
     Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Povidlová omáčka:
     
   
   
        
  
                 
         
         HomePack3000 - programy na doma Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti.   více informací >> | 
       
         Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy   více informací >> | 
                
          
        
            
     | 
   
 
 
         | 
        
        
  
   
  
  
      | 
    Nové-upravené recepty | 
      |     
     
   
   |  
  
    | 
   Omáčky teplé   
      
     | 
   
 
 
  
  
      | 
    Reklama |  
   
   |  
  
    | 
   
    
    
     | 
   
 
 
  
  
      | 
    Ostaní |  
   
   |  
  
    | 
  
  
     | 
   
 
 
         |