|  
 
 | 
  
    |  | Recept na Dušený kapr |  |  |  |  | 
 Postup přípravy:
 Do nádoby z varného skla,nebo z keramiky se na dno pokladou plátky másla (RAMY) na ně vrstva cibule nakrájené na kolečka, dále porce osolené ryby, které se pokapou 1 - 2 lžícemi octa, dále 1-2 bobkové listy, pár kuliček nového koření,pepře a špetka tymiánu, dále se pokračuje znova máslem, cibulí ...
 Kdo má rád může do každé vrstvy nastrouhat trochu citrónové kůry.
 Tyto vrstvy se opakují až do naplnění celé nádoby a nebo do vypotřebování "KAPRA".
 To vše se nechá v chladnu  uležet nejlépe 1-2 dny.
 Poté se vloží do trouby a na 120°C a dusí se 6-7 hod. Opravdu takto dlouho !
 Výsledek je vynikající  pochoutka, která se díky octu, nebo citrónové šťávě a několika hodinovému zpracování, nechá konzumovat včetně nejsilnějších kostí.
 Vítečné s bramborovým či celerovým salátem i studené druhý den.
 
 
  |  | Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Dušený kapr, zkopírujte si následující kód: |  |  
  |  | | <a href="http://www.varimerecepty.cz/duseny-kapr">Recept: Dušený kapr</a> | 
 |  |  
  |  |  |  | 
 
  Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Dušený kapr:
 
 
  
 |