  | 
    Kategorie receptů |  
   
   |  
  
    | 
    
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
     | 
   
 
 
  
  
      | 
    Recepty na email |  
   
   |  
  
    | 
    
    
     | 
   
 
 
 
 
  
  
      | 
    Doporučujeme |  
   
   |  
  
    
    
      
     | 
   
 
 
  
  
      | 
    Reklama |  
   
   |  
  
    
 
  
  
   
     | 
   
 
 
         | 
        
        
  | 
  
   |  
  
    
         
 
  
     | 
    
    Recept na Domácí Cinzano
     | 
     | 
      | 
   
 
    |  |   
     Postup přípravy:Do 5l lahve dáme na dno vypranou rýži. Přidáme droždí. Z citronu nastrouháme kůru a zbytek nakrájíme na kolečka. Dále přidáme všechno koření (nové koření, hřebíček, muškátový oříšek, muškátový květ, skořici, zázvor, tymián, rozinky a vanilkový cukr). 
 
Krystalový cukr svaříme s vodou na objem 3,5l. Vychladlé nalejeme do lahve s rýží a kořením a hrdlo překryjeme celofánem, který propícháme. 6 týdnů necháme kvasit. Po 6 týdnech stočíme do jiné lahve a necháme ještě 10 dnů ustát. Pak stáčíme do lahví. Nejlépe je, nechat v lahvích ještě 4 týdny zrát. 
 
Podáváme dobře vychlazené s citronem a ledem.    
   | 
  Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Domácí Cinzano, zkopírujte si následující kód:
   |  | 
   
   | 
  | 
  <a href="http://www.varimerecepty.cz/domaci-cinzano">Recept: Domácí Cinzano</a>
  
   |   
   |  | 
   
   |  |  |   
    
   
  
     Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Domácí Cinzano:
     
   
   
        
  
                 
            
     | 
   
 
 
         | 
        
        
  
   
  
  
      | 
    Nové-upravené recepty | 
      |     
     
   
   |  
  
    | 
   Nápoje   
      
     | 
   
 
 
  
  
      | 
    Reklama |  
   
   |  
  
    | 
   
    
    
     | 
   
 
 
  
  
      | 
    Ostaní |  
   
   |  
  
    | 
  
  
     | 
   
 
 
         |