|
| FormOffice | Formuláře na PC | Omalovánky | Snadné hubnutí | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Počítej Kalorie | MojeUnikovka.cz | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Pletení | Domácí účto | EET Účtenky | DWN.cz |
|
| ||||||||
|
Živánská skopová a vepřová | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 500g skopové | ||||||||
|
Popis: Maso nakrájíme na medailonky, naklepeme tupou stranou nože a naložíme do směsi koření(nekupujte mleté, nejlépe celé, rozdrcené v moždíři), oleje a brandy, necháme odležet min. 5 hodin. Brambory oloupeme, nakrájíma na cca 5 mm kolečka, osušíme. Cibuli nakrájíme taky na tenké kolečka, špek na tenké plátky. Potom skládáme na alobal - kousek masa, špek, cibuli, bramboru. Zavineme alobal tak, aby nevytékala šťáva, Pečeme v troubě nejméně hodinu na nižší teplotě. Podáváme s bílou vekou, okurkou a červeným vínem |