| Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Pletení | Hromadné emaily | DWN.cz | Domácí účto | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Omalovánky | Zbrojní průkaz | FormOffice | Email šablony | Recepty doma | Formuláře na PC | Rybář |
|
| ||||||||
Živánská skopová a vepřová | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 500g skopové | ||||||||
Popis: Maso nakrájíme na medailonky, naklepeme tupou stranou nože a naložíme do směsi koření(nekupujte mleté, nejlépe celé, rozdrcené v moždíři), oleje a brandy, necháme odležet min. 5 hodin. Brambory oloupeme, nakrájíma na cca 5 mm kolečka, osušíme. Cibuli nakrájíme taky na tenké kolečka, špek na tenké plátky. Potom skládáme na alobal - kousek masa, špek, cibuli, bramboru. Zavineme alobal tak, aby nevytékala šťáva, Pečeme v troubě nejméně hodinu na nižší teplotě. Podáváme s bílou vekou, okurkou a červeným vínem |