| FormOffice | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Domácí účto | Rybář | Recepty doma | Pletení | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Formuláře na PC | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Živáňská podle Jany


Doba přípravy:02:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:23.12.2010

Ingredience:

60dkg vepřového plecka
15dkg anglické slaniny
1 pikantní klobása
1 větší cibule
1 pórek
3 paprikové lusky ( žlutý, zelený a červený )
1 střední oloupaný kedluben
2 střední rajčata
2 střední očištěné mrkve
půl sáčku mraženého hrášku ( nebo čerstvého )
a další zeleninu dle chuti
1 kg brambor
pepř, sůl, červená paprika, grilovací koření, gulášové koření, trochu oleje

Popis:

Maso, uzeninu, paprikové lusky, kedluben, rajčata, mrkev a brambory nakrájíme na kostky.
Cibuli pokrájíme nadrobno a pórek na kolečka. Vše dáme do větší mísy, přidáme hrášek, koření dle chuti a vše promícháme. Z alobalu odvineme 2 metrové pásy, které položíme na sebe a potřeme olejem. Na ně dáme půlku směsi a řádně zabalíme. Takto vzniklou šišku ještě zabalíme do několika vrstev alobalu aby nám při pečení nevytekla šťáva. Stejný postup provedeme i s druhou polovinou směsi. Pečeme na roštu cca 2 hodiny.


Jít na recept Živáňská podle Jany >>