| Omalovánky | EET Účtenky | Domácí účto | Recepty doma | Snadné hubnutí | Rybář | Formuláře na PC | Email šablony | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Pletení | FormOffice | DWN.cz |
|
| ||||||||
Živáňská pečeně v alobale | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 500 g vepřové kýty | ||||||||
Popis: Z masa nakrájíme řízky, naklepeme, osolíme a okořeníme. Oloupané brambory nakrájíme na plátky, klobásy rozpůlíme, slaninu nakrájíme na plátky a cibule na kolečka. Alobal nastříháme na dostatečně velké kusy. Potřeme jej olejem a poklademe každý nejdříve plátky brambor, na ně položíme slaninu, řízek, klobásu a cibuli. Alobal pak ze všech stran přeložíme a uzavřeme, aby při pečení nevytékala šťáva. Balíčky alobalu dáme na suchý plech a v troubě |