| Rybář | FormOffice | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Omalovánky | Recepty doma | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | EET Účtenky | Pletení | Email šablony | DWN.cz | Hromadné emaily | Počítej Kalorie |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Zelné karbanátky


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:7.6.2009

Ingredience:

300g hlávkového zelí
100g slaniny
2 cibule
200g uzeného masa
1 rohlík
2 vejce
sůl, pepř, majoránka,
strouhanka

na obalování: hladká mouka, 1 vejce, strouhanka
na smažení sádlo, nebo rostliný tuk

Popis:

Očištěné zelí rozkrojíme na čtvrtky, vložíme do vřelé osolené vody a chvilku povaříme. Okapané zelí nasekáme, přidáme drobně nakrájenou cibuli, semleté maso, maso vymeleme namočeným rohlíkem. Ochutíme a promícháme s vejcem a trochou strouhanky.
Z hmoty tvoříme karbanátky, obalíme v mouce, vejci, strouhance a vysmažíme.
Jako příloha je vhodná bramborová kaše, obložíme syrovou zeleninou.


Jít na recept Zelné karbanátky >>