|
| Zbrojní průkaz | EET Účtenky | DWN.cz | Pletení | Domácí účto | Hromadné emaily | MojeUnikovka.cz | Recepty doma | Omalovánky | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Email šablony | FormOffice | Formuláře na PC | Snadné hubnutí |
|
| ||||||||
|
Zelná hlávka plněná masitou nádivkou | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 1 hlávka zelí | ||||||||
|
Popis: Z hlávky zelí vykrojíme košťál, vrchní listy obereme. Kolem vzniklého otvoru vydlabeme větší prostor, který vyplníme připravenou míšeninou a uzavřeme větším listem, který ze všech stran kolem otvoru zastrkáme. Míšeninu připravíme z mletého masa podušeného na cibulce, ke kterému přidáme nadrobno pokrájené vydlabané zelí, sůl pepř, zelenou petrželku. Naplněnou hlávku dáme do hlubšího kastrolu na lžíci tuku, podlijeme trochou vody nebo polévky a přikrytou dusíme asi hodinu.Podáváme rozkrojenou na díly a pokapanou rozpuštěným máslem. |