| Snadné hubnutí | Rybář | EET Účtenky | Pletení | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Počítej Kalorie | Recepty doma | DWN.cz | Email šablony | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Formuláře na PC | Omalovánky | Hromadné emaily |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Zelná hlávka plněná masitou nádivkou


Doba přípravy:01:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:3.8.2015

Ingredience:

1 hlávka zelí
40 dkg mletého masa
10 dkg tuku
1 cibule
1 vejce
sůl pepř
zelená petržel

Popis:

Z hlávky zelí vykrojíme košťál, vrchní listy obereme. Kolem vzniklého otvoru vydlabeme větší prostor, který vyplníme připravenou míšeninou a uzavřeme větším listem, který ze všech stran kolem otvoru zastrkáme. Míšeninu připravíme z mletého masa podušeného na cibulce, ke kterému přidáme nadrobno pokrájené vydlabané zelí, sůl pepř, zelenou petrželku. Naplněnou hlávku dáme do hlubšího kastrolu na lžíci tuku, podlijeme trochou vody nebo polévky a přikrytou dusíme asi hodinu.Podáváme rozkrojenou na díly a pokapanou rozpuštěným máslem.


Jít na recept Zelná hlávka plněná masitou nádivkou >>