|
| Omalovánky | Snadné hubnutí | DWN.cz | Formuláře na PC | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Email šablony | FormOffice | Počítej Kalorie | MojeUnikovka.cz | Recepty doma | Pletení |
|
| ||||||||
|
Zelná hlávka plněná masitou nádivkou | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 1 hlávka zelí | ||||||||
|
Popis: Z hlávky zelí vykrojíme košťál, vrchní listy obereme. Kolem vzniklého otvoru vydlabeme větší prostor, který vyplníme připravenou míšeninou a uzavřeme větším listem, který ze všech stran kolem otvoru zastrkáme. Míšeninu připravíme z mletého masa podušeného na cibulce, ke kterému přidáme nadrobno pokrájené vydlabané zelí, sůl pepř, zelenou petrželku. Naplněnou hlávku dáme do hlubšího kastrolu na lžíci tuku, podlijeme trochou vody nebo polévky a přikrytou dusíme asi hodinu.Podáváme rozkrojenou na díly a pokapanou rozpuštěným máslem. |