| Domácí účto | Omalovánky | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Email šablony | Rybář | Recepty doma | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Pletení | DWN.cz | FormOffice | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Zeleninový boršč se sýrem


Doba přípravy:00:40
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:18.9.2016

Ingredience:

100 g zelí
100 g zelených fazolek
2 papriky
2 rajčata
200 g cukety
1 a 1/2 l hovězího vývaru
1 lžíce másla
1 lžíce hladké mouky
1 hrnek mléka
3 lžíce strouhaného sýru
pepř
sůl
petrželka

Popis:

Všechnu zeleninu nakrájíme na malé kousky (kromě rajčat), vložíme do vařícího vývaru a vaříme do změknutí zeleniny. Přidáme světlou jíšku (z másla a mouky) a přidáme do polévky, vložíme oloupaná a na kousky nakrájená rajčátka, nasekanou petrželku, osolíme, opepříme a vlijeme hrnek mléka se sýrem a necháme ještě 5 minut povařit. Nemáte-li hovězí vývar, můžete ho nahradit bujónovou kostkou.


Jít na recept Zeleninový boršč se sýrem >>