|
| Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Formuláře na PC | Recepty doma | Pletení | Email šablony | Snadné hubnutí | FormOffice | DWN.cz | MojeUnikovka.cz | Domácí účto | Omalovánky | Hromadné emaily |
|
| ||||||||
|
Želatinová tlačenka z vajec | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 1 sklenice moravanky | ||||||||
|
Popis: k nálevu z moravanky přidáme jednu lžíci octa, tři lžíce vody a sůl podle chuti. vše mírně ohřejeme a přidáme želatinu. želatinu můžeme také připravit zvláštˇ podle návodu na obalu. mezitím si uvaříme vejce nadtvrdo.oloupeme je, nakrájíme na kostičky a přidáme k nakrájené cibuli, salámu a k moravance, ze které jsme vyndali feferonku a cibulku. okurku a papriku z moravanky nakrájíme na kostičky. ke všemu přidáme tatarskou omáčku a přilijeme připravenou želatinu. celou směs promícháme a nalijeme budˇ do formy na srnčí hřbet, nebo do tlačenkového střeva, které lze koupit v papírnictví. tlačenku uložíme do chladu a necháme alesponˇ dvě hodiny ztuhnout. podáváme s pečivem. |