| DWN.cz | FormOffice | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Pletení | Omalovánky | Rybář | Domácí účto | EET Účtenky | Email šablony | Počítej Kalorie | Recepty doma | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Žebrák z vepřového


Doba přípravy:00:15
Počet porcí:2
Autor:
Přidáno/změněno:5.5.2014

Ingredience:

800 g vepřové kýty
olej
4 sterilované okurky
100 g tvrdého sýra na strouhání
2 lžíce hladké mouky
1 lžíce hořčice
pepř,sůl
petrželka

Popis:

Kýtu si nakrájíme na řízky(2 na jednu porci) a naklepeme je paličkou. Na okrajích maso nařízneme, osolíme, opepříme a z jedné strany obalíme v mouce. Řízky opečeme na oleji po obou stranách. Tvrdý sýr si nastrouháme a okurky nakrájíme na nudličky. Oba řízky z jedné strany potřeme hořčicí a jeden posypeme připravenou okurkou a druhou strouhaným sýrem. Při podávání posypeme sekanou petrželovou natí.


Jít na recept Žebrák z vepřového >>