| Hromadné emaily | EET Účtenky | Domácí účto | Omalovánky | Recepty doma | Formuláře na PC | Pletení | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Rybář | DWN.cz | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Email šablony | FormOffice |
|
| ||||||||
Ždárská jehla | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 300 g hovězí svíčkové | ||||||||
Popis: Očištěnou svíčkovou a skopovou kýtu zbavenou přebytečného tuku nakrájíme na menší kousky, které naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme utřeným česnekem, zalijeme částí oleje a necháme v chladnu proležet. Poté napichujeme na jehlici společně plátky klobásy, proležené maso a cibuli nakrájenou na kolečka. Pak pečeme v rozpáleném oleji nebo na grilu s dřevěným uhlím po všech stranách dozlatova. Vhodnou přílohou jsou různě upravené brambory a jako doplněk zeleninové saláty. |