| DWN.cz | Formuláře na PC | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Rybář | Hromadné emaily | FormOffice | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Recepty doma | Pletení | Email šablony | EET Účtenky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Zbojnický brambor


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:21.9.2016

Ingredience:

1kg brambor
sůl
česnek
medvědí česnek
další dle chuti (sýr?)
máslo

Popis:

Brambory opláchneme vodou a uvaříme ve slupce. Nezapomeneme pořádně osolit a přidáme medvědí česnek pro krásné aroma. Důležité je brambory nerozvařit - raději je vyjmeme těsně před úplným uvařením (jen ať jsou trošku tvrdší). Uvařené (tedy skoro) brambory rozkrojíme na půlky (opravdu velké brambory na čtvrtky) a pokládáme zatím na suchý plech. Podle chuti dosolíme, potřeme česnekem (není nutné) a necháme rozpustit máslo na bramborech. Plech vložíme do trouby a pečeme asi 20min (dle trouby).
Nebojte se šlupek na bramborách - úžasně po opečení voní.
A dobrou chuť


Jít na recept Zbojnický brambor >>