| Snadné hubnutí | Omalovánky | Pletení | Email šablony | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Domácí účto | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Rybář | Recepty doma | Počítej Kalorie | DWN.cz | FormOffice | Hromadné emaily |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Zbojnická jehla


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:3
Autor:
Přidáno/změněno:24.10.2013

Ingredience:

300 g hovězí svíčkové
300 g skopové kýty
1 klobása
1 cibule
5 stroužků česneku nebo česneková pasta
sůl
pepř
olej

Popis:

Hovězí a skopové maso rozkrájíme na menší kousky, naklepeme je paličkou, osolíme, opepříme a potřeme česnekem. Můžeme také použít česnekovou pastu, ale v tom případě už maso nesolíme. Maso naskládáme do mísy, zalijeme olejem a necháme odležet do druhého dne. Před přípravou napichujeme na jehlice střídavě kousky naloženého masa, plátky klobásy a kolečka cibule. Špízy pečeme buď v pánvi na rozehřátém oleji, v němž jsme měli naložené maso, nebo na grilu na dřevěném uhlí. Během pečení jehly obracíme a potíráme olejem. Podáváme s různými druhy studených omáček a zeleninovým salátem nebo s rýží.


Jít na recept Zbojnická jehla >>