| Zbrojní průkaz | Rybář | Recepty doma | Pletení | Formuláře na PC | EET Účtenky | Omalovánky | Počítej Kalorie | Email šablony | Hromadné emaily | DWN.cz | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Domácí účto |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Zapečený králík v nádivce


Doba přípravy:00:50
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:9.6.2009

Ingredience:

400g vykoštěného králičího masa
2 cibule
2 lžíce oleje
50g slaniny
4 housky
2 vejce
0.25l mléka
olej
sůl
pepř
zázvor
muškátový oříšek
zelené bylinky

Popis:

Nakrájenou slaninu na oleji vyškvaříme,osmažíme na ní jednu nakrájenou cibuli,přidáme na kostky nakrájené maso a opečeme.Mírně podlijeme vodou,ochutíme solí a pepřem a dusíme do poloměka.Housky nakrájíme na kostičky,zalijeme teplým mlékem,přidáme rozšlehaná vejce,druhou nadrobno nakrájenou cibuli,sůl,koření a vše promícháme.Vmícháme velkou hrst nasekaných zelených bylinek a vzniklou řídkou směsí zalijeme králičí maso v zapékací míse.Dáme péci do předehřáté trouby na 20-30minut.Podáváme s bramborami a hlávkovým salátem s řeřichou.


Jít na recept Zapečený králík v nádivce >>