| EET Účtenky | Snadné hubnutí | DWN.cz | Omalovánky | Rybář | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Email šablony | Recepty doma | Počítej Kalorie | Domácí účto | Hromadné emaily | Pletení | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Zapečená treska


Doba přípravy:00:15
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:15.4.2014

Ingredience:

400 g tresčích filet
1 svazak bylinek-bob.list-tymián...
1 cibule
2 str.česnku
1vař.brambor
šťáva z pol. citronu
pepř
30 cl ol oleje
20 cl teplého mléka nebo 6 cl kys.smetany

Popis:

rybu nechejte několik dní předem odsolit ve velkém množství vody-často měnit.Filety dejte do hrnce,zalejte studenou vodou,přidat bylinky,cibuli a pepř.Pomalu zahřát.8 min. povařit a nechat vychladnout.Okapané filety dáme do misky,přidáme česnek,vař. brambor,citr.šťávu,olej,horké mléko nebo smetanu a rozšleháme.Vzniklou hmotu dáme do formy zapéct.Podáváme samostatně nebo s opraženým chlebem


Jít na recept Zapečená treska >>