| EET Účtenky | Snadné hubnutí | DWN.cz | Omalovánky | Rybář | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Email šablony | Recepty doma | Počítej Kalorie | Domácí účto | Hromadné emaily | Pletení | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC |
|
| ||||||||
Zapečená treska | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 400 g tresčích filet | ||||||||
Popis: rybu nechejte několik dní předem odsolit ve velkém množství vody-často měnit.Filety dejte do hrnce,zalejte studenou vodou,přidat bylinky,cibuli a pepř.Pomalu zahřát.8 min. povařit a nechat vychladnout.Okapané filety dáme do misky,přidáme česnek,vař. brambor,citr.šťávu,olej,horké mléko nebo smetanu a rozšleháme.Vzniklou hmotu dáme do formy zapéct.Podáváme samostatně nebo s opraženým chlebem |