| Formuláře na PC | Pletení | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Hromadné emaily | DWN.cz | FormOffice | Email šablony | Snadné hubnutí | Omalovánky | Domácí účto | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Rybář |
|
| ||||||||
Zajíc na víně | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 zajac | ||||||||
Popis: Zajaca rozporcujeme, osolíme, obalíme v trojobale s tým, že do vajca pridáme nastrúhaný syr. Obaleného zajaca vypražíme. Do zapekacej misy si pipravíme marinádu na zapekanie zajaca. Lyžičku masla, lyž. oleja, lyž.kečupu, lyž. horčice, vegety, soli, rasci, čerenej papriky, trochu výpeku z vyprážania, 2dcl vína. Do takto pripravenej marinády poukladáme vypraženeho zajaca a pečieme v rúre prikryté asi 30min. Podávame so zemiakovou kašou. |