| Recepty doma | DWN.cz | Pletení | Formuláře na PC | FormOffice | Omalovánky | Email šablony | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | EET Účtenky | Rybář | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie |
|
| ||||||||
Zajíc na víně | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 zajac | ||||||||
Popis: Zajaca rozporcujeme, osolíme, obalíme v trojobale s tým, že do vajca pridáme nastrúhaný syr. Obaleného zajaca vypražíme. Do zapekacej misy si pipravíme marinádu na zapekanie zajaca. Lyžičku masla, lyž. oleja, lyž.kečupu, lyž. horčice, vegety, soli, rasci, čerenej papriky, trochu výpeku z vyprážania, 2dcl vína. Do takto pripravenej marinády poukladáme vypraženeho zajaca a pečieme v rúre prikryté asi 30min. Podávame so zemiakovou kašou. |